Výcvik

Jak cvičit, abyste zhubli?

Odtučňovací dieta bez příznivých účinků pravidelné fyzické aktivity není tak účinná, jak by měla být. Když se pustíme do hubnutí s pevným předsevzetím, že se nám to tentokrát podaří, neměli bychom se vzdávat fyzické aktivity, která proces úbytku tuku jen urychlí a celé hubnutí nám dá nejen vysněnou postavu, ale i zdraví, tj. dobré, stejně důležité.

Jak tedy cvičíte? Pokud jsme byli doposud chlebíčky a neprovozovali jsme žádné sporty, vyplatí se začít s krátkými a intenzivními procházkami, které výrazně zlepší naši kondici, abychom časem prodlužovali dobu chůze a její intenzitu. Dobrým cvičením pro lidi v trochu lepší kondici je skákání přes švihadlo, běh nebo plavání, které se rozhodně doporučují lidem s nadváhou, aby nedocházelo k dodatečnému zatěžování kloubů.

Trénink je v procesu hubnutí velmi důležitý, proto se nevyplatí jej zanedbávat, abyste dosáhli své vysněné postavy mnohem zdravější a klidnější a zapomněli na nepříjemné neduhy související s obezitou a nadváhou.

Ploché břicho a cvičení

Tvým snem je ploché břicho? V tomto článku najdete informace o tom, jak cvičit, abyste tohoto cíle dosáhli. Cvičení na ploché břicho by mělo být především kombinací aerobního a silového cvičení. Nejlepší je to rozdělit do tří kroků.

První fází je zahřátí a protahovací cvičení trvají 10 minut. Druhou fází jsou cviky na břicho v délce cca 20 minut, přičemž poslední fází je návrat k protahovacím cvikům. Obzvláště velkolepých účinků se dosahuje aerobním cvičením prováděným v intervalech. Co se pravidelnosti týče, břišní svaly lze procvičovat téměř každý den. Je to jedna z nejrychleji se regenerujících částí těla v našem těle. Nezapomínejme na správně vyváženou stravu.

Kalorická bilance musí být záporná. Jedině tak spálíme tuky a odkryjeme břišní svaly, na kterých jsme tvrdě pracovali. Při provádění cviků na břišní svaly by se ale měli mít na pozoru ti, kdo mají problémy se zády. Je důležité udržovat správné držení těla.

Aquacycling

Nabídka tělocvičen a fitness klubů je velmi bohatá. Móda pro zdravý životní styl se zmocnila Poláků a fitness kluby praskají ve švech. Stálí zákazníci těží z ostré konkurence, mohou se těšit ze zcela nových nabídek.

Jedním z takových návrhů je Aquacycling. Mnohé z nás možná překvapí, jak tyto cviky vypadají. Cvičení probíhá na stacionárním kole. co je na tom divného? Jezdíme na kole pod vodou. Jak můžete hádat, voda je další odpor. Nezapomínejme na blahodárné účinky vody na naši pokožku. Plavání i podvodní jízda na kole masírují naši pokožku.

Díky tomu pocítíme rozdíl již po první várce cviků. Naše tělo se zpevní a my se uvolníme. Další výhodou je, že cvičení probíhají ve skupinách. Úspěchy ostatních dívek nás tak mohou motivovat k ještě větší práci. Podvodní cyklistika má rozhodně více výhod než jízda na stacionárním kole. Zlepšíme stav a vzhled pokožky a vlasů.